
یادواره شهدای دارلک در ارومیه - نمایش محتوای خبر
یادواره شهدای دارلک در ارومیه
یادواره شهدای دارلک در ارومیه
فرمانده یگان ویژه ناجا در این مراسم گفت:
جوانان امروز همانند شهدای انقلاب اسلامی مدافع ارزشها و آرمان های انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف اند. سردار کرمی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی همواره در صدد تامین منافع رژیم صهیونیستی در منطقه و براندازی جمهوری اسلامی ایران هستند. وی ادامه داد: دشمنان علاوه بر دفاع مقدس در دوره های مختلف فشارهای سیاسی و اقتصادی مختلفی را علیه ایران اسلامی طراحی می کنند که با هوشیاری رهبر معظم انقلاب و بصیرت مردم همیشه در صحنه نقشه های آنان نقش برآب شده است. سرهنگ علی نژاد فرمانده سپاه ناحیه ارومیه نیز در این مراسم عملیات دارلک را نقطه عطفی در جهت تامین امنیت مناطق جنوب استان و پاکسازی این مناطق از لوث وجود اشرار و ضد انقلاب دانست. روایت عملیات دارلک و مدیحه سرایی در این زمینه نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.
مطالب مرتبط:
-
آغاز خرید گندم از دهه اول تیر در آذربایجان غربی
-
نمایشگاه بین المللی مواد بهداشتی ـ آرایشی در ماکو
-
آغاز خرید گندم از دهه اول تیر در آذربایجان غربی
-
یادواره سرداران و 40 شهید پایگاه مرکزی ثارالله خوی
-
مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت امیر صیاد شیرازی در خوی
-
یادواره شهدای دارلک در ارومیه
-
عمران و آبادی در 27 روستای خوی
-
حماسه عملیات دارلک یاد اور جان فشانی های رزمندگان اسلام
جدیدترین اخبار
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانغربی گفت: به اهتمام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقلام غذایی و کفش رایگان در مناطق زلزلهزده قطور خوی توزیع شد.
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
جاده های ورودی به منطقه آزاد ماکو در راستای پیشگیری از ورود بیماری و پایش سلامت منطقه برای مهار این بیماری به روی مسافران و ورود خودروهای غیر پلاک سه شهرستان ماکو، شوط و پلدشت مسدود شد.
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان: با راه اندازی آزمایشگاه تست ابتلا به ویروس کرونا در مرکز استان و تسریع در روند انجام آزمایشات اولیه، امروز 18 مورد ابتلا به ویروس کرونا مثبت گزارش شد.