
تسهیل تجارت با مدیریت هماهنگ مرزی - نمایش محتوای خبر
تسهیل تجارت با مدیریت هماهنگ مرزی
تسهیل تجارت با مدیریت هماهنگ مرزی
رییس کل گمرک ایران در بازدید از گمرک پلدشتj گفت: اعمال مدیریت هماهنگ مرزی در گمرک های مناطق مرزی به صورت جدی پیگیری می شود. میراشرفی با بیان این که موانع بر سر راه صادرات در مرزهای منطقه آزاد باید شناسایی و رفع شود، اضافه کرد: در صورت اجرای مدیریت واحد مرزی در گمرک ها بخش عمده ای از این موانع حل و فصل می شود. او تصریح کرد: باید دروازه های مشترک تجاری بین کشور با سایرهمسایگان را گسترش و مسئله کنترل کالایی را به حداقل کاهش دهیم. گمرک بازرگان، رازی خوی و سرو ارومیه(هم مرز با ترکیه)، گمرک پلدشت (هم مرز با آذربایجان)، گمرک تمرچین پیرانشهر و کیله سردشت (هم مرز با عراق) از جمله گمرکات فعال استان هستند.
مطالب مرتبط:
-
توسعه تجارت مرزی بین ایران و ترکیه
-
بهره برداری از سدکرم آباد، فردا
-
سد کرم آباد پلدشت آماده آبگیری
-
اجرای طرح های کشاورزی در پلدشت
-
رهاسازی آب سد شهرچای
-
احیای دریاچه ارومیه، از زمین و آسمان
-
کشف دوفقره شی تاریخی در پلدشت
-
ارز آوری یک میلیون دلاری از صادرات آبزیان
-
5 کشته در تصادف جاده میاندوآب
-
امحای 18 تن موادغذایی غیربهداشتی در خوی
-
اجرای طرحهای عمرانی و ساماندهی گمرکات کشور
جدیدترین اخبار
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانغربی گفت: به اهتمام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقلام غذایی و کفش رایگان در مناطق زلزلهزده قطور خوی توزیع شد.
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
جاده های ورودی به منطقه آزاد ماکو در راستای پیشگیری از ورود بیماری و پایش سلامت منطقه برای مهار این بیماری به روی مسافران و ورود خودروهای غیر پلاک سه شهرستان ماکو، شوط و پلدشت مسدود شد.
ارومیه / خبرگزاری صداوسیما / اجتماعی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان: با راه اندازی آزمایشگاه تست ابتلا به ویروس کرونا در مرکز استان و تسریع در روند انجام آزمایشات اولیه، امروز 18 مورد ابتلا به ویروس کرونا مثبت گزارش شد.